Team

Alper Aytas

(Sport)Podotherapeut, Manueeltherapeut

Alper voltooide in 2016 zijn opleiding Podotherapie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Sinds 2014 is hij werkzaam bij Voetselect Podotherapie en in 2016 heeft hij samen met Corine een tweede praktijk geopend in Eindhoven. Hij speelt op topniveau zaalvoetbal, zowel in de Nederlandse eredivisie als voor het nationale zaalvoetbalteam van Turkije. Als topsporter beschouwt hij zijn vak vanuit een sterke affiniteit met beweging en de effecten daarvan op het lichaam. Sportgerelateerde (voet-)klachten mogen dus op zijn bijzondere aandacht rekenen. Deze bijzondere aandacht weet Alper met passie te benutten in zijn recent geopende praktijk in Eindhoven. Samen met zijn collega Corine Voets wordt met zijn opgedane kennis van de geavanceerde techniek en expertise uit Schijndel dit gecombineerd tot een praktijk met een allround podotherapeutisch zorgaanbod met specialisatie op sportgebied.

Corine Voets

(Sport)Podotherapeut

Corine is in 1995 afgestudeerd aan de Fontys Podotherapie in Eindhoven. Direct na haar studie opende zij haar eigen podotherapiepraktijk in Schijndel. Ze werkte een jaar in een revalidatiekliniek op Curaçao waar ze met name diabetici behandelde. In 2006 is zij zich gaan specialiseren in de biomechanica en het digitaal aanmeten van orthopedische schoenen. Zij was consultant digitale orthopedische schoentechniek bij Podomotion. tevens was ze docent podotherapie aan de Fontys in Amsterdam en Eindhoven. Ze heeft masterclasses voltooid in klinisch redeneren, drukmeetanalyse en in-shoe bewegingsanalyse. In januari 2017 heeft ze de post-HBO opleiding Sportpodotherapie succesvol afgerond, waarmee ze een geregistreerd professional is op het gebied van sportblessures. Deze vaardigheden zijn een bouwsteen voor de samen met haar collega Alper Aytas recent geopende praktijk in Eindhoven. Deze praktijk heeft naast het al in Schijndel bekende allround behandelaanbod een accent op sportpodotherapie gelegd.

Gilliam Rog

Podotherapeut

Gilliam is in 2018 afgestudeerd en heeft daarvoor stage gelopen in de twee praktijken van Voetselect bij Alper en Corine na grote wederzijdse tevredenheid. De praktijk Voetselect sprak hem erg aan omdat ze heel divers en creatief zijn in het aanpakken van de klachten, waarbij de mens centraal staat. Dit was voor hem een reden om zonder twijfel direct de vacature bij Voetselect te vervullen. Inmiddels is hij een volleerd allround podotherapeut en is zich tevens gaan specialiseren in manuele technieken (manueeltherapie) welk zeer doeltreffend kunnen zijn. Naast zijn werk als podotherapeut is Gilliam gepassioneerd in het beoefenen van schilderen, muziek en is kunstenaar. Wat hem zo bijzonder maakt.